About Us

#Becreative // Online workshops

Wil je nog meer uit je fotografie halen? En betere, professionelere en creatieve foto’s maken? Dat kan! Met één van onze workshops of trainingen kunnen wij jou daar uitstekend bij helpen! 

Arno de Bruijn is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve Flits & Licht technieken. Arno is ook Brand Ambassador voor Profoto. MagMod, FloriColor, Dedolight en V-Flat.

Als fotograaf is hij ook de creatieve duizendpoot achter Arno de Bruijn Photography, #BeCreative Studio en Trouwdag in Beeld bruidsfotografie. Altijd op zoek naar vernieuwende, unieke en creatieve beelden en tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn.

Arno en zijn #BeCreative team helpen je graag om je verder te ontwikkelen en te onderscheiden. Na deelname aan één van onze workshops of trainingen kun je gewoonweg niet wachten om zelf creatief aan de slag te gaan met je camera’s en met alles wat je geleerd hebt!

Maak kennis met het #BeCreative Team

Arno

Arno is onze hoofdtrainer en is wereldwijd bekend als dé specialist en trainer op het gebied van creatieve (Flits)Licht technieken. Arno is ook Brand Ambassador en officieël trainer voor Dedolight, MagMod en Profoto!

Zoë

Zoë is het vrolijke manusje van alles in onze studio en tijdens workshops. Ze is excellent in de native US/Engelse taal en een fantastische assistent, maar staat ook gerust even model voor onze workshoppers en cursisten.

Mark

Mark is onze videograaf, fotograaf en gecertificeerde drone piloot. Hij is onmisbaar en helpt ons om het beste uit ons zelf te halen. Goede workshops geef je niet alleen, maar met het hele team en daar zijn wij mega trots op!

Arno // Creatieve Duizendpoot

Door zijn jarenlange ervaring als professionele portret en bruidsfotograaf, maar ook als mentor/coach voor het SiNTLucas, het Grafisch Lyceum en de FotoVakschool kan Arno je uitdagen zonder dat je gefrustreerd raakt. Arno is een erkend leermeester voor het SBB (Ministerie OCW en EZ) en helpt al jaren creatieve en fotografie studenten met hun opleiding.

Arno heeft als spreker al diverse masterclasses seminars gegeven op de WPPI (Las Vegas – USA), Photo Festival (Antwerpen – België), Floricolor Seminars (Portugal), Masters Seminar (Den Bosch – NL), Professional Imaging (Nijkerk – NL), Profoto Seminar (Radio Kootwijk) en is ook auteur van diverse succesvolle fotografie boeken.

Het werk van Arno kenmerkt zich door creatieve foto’s met een ongedwongen karakter. De foto’s van Arno zijn Kleurrijk of Zwart-Wit en hebben een indrukwekkende contrastrijke sfeer. Hij is een perfectionist en is kenmerkend en scherp op de mooiste momenten met als resultaat een uniek en creatief fotokunstwerk om bij weg te te dromen.

Arno de Bruijn Workshops Flitsen en Flitscursus

"By sharing our passion and knowledge, we make the creative world and ourselves better"

© 2024 A&A // TIB // #BeCreative®